Barion Pixel

JX-Y07 2x15W bluetooth 5.0 audio erősítős előlap modul távirányítóval

2.900Ft

Még készleten: 8 db

Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a modul egy stereo hangrendszert meg tud hajtani egész jó hangminőséggel, lakáson belül elegendő hangerővel. A kimenő teljesítménye reálisan 2 x 15-20 W körül van (bár a gyártó igen nagyvonalúan 60W-os-ként említi).

Bluetooth vevőjén kívül egy 3.5 mm-es jack aljzaton keresztül van analóg hang bemenete, SD kártyát és USB pendrive-ot tud fogadni, ezekről a szokásos audio formátumokat lejátssza. FM rádió vevőt is tartalmaz, a megfelelő forrpontra csatlakoztatott antennával kielégítő minőségben.

Kiváló hatásfoka miatt egy laptop táppal, 12 voltos akkumulátorról, vagy más elemes/akkumulátoros táplálással is jól használható.

A mellékelt távirányító egy kis méretű fóliamembrános távirányító, amivel minden lényeges funkció elérhető.

A csomag minden csatlakozójához tartalmaz egy-egy rövid szerelt kábeles lengő csatlakozót.

A maximumot úgy lehet belőle kihozni, hogy az EC1 jelű kondenzátorral párhuzamosan a forrpontokra egy min. 1000uF/25 voltos jó minőségű, lehetőleg Low-ESR típusú kondenzátort célszerű forrasztani, így nagyobb teljesítményen javul a hangja.

Kezelése megegyezik a JX-Y03 típusnál leírtakkal.

Tápfeszültség: 8 – 22 V

További információk

szín

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„JX-Y07 2x15W bluetooth 5.0 audio erősítős előlap modul távirányítóval” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba