MH-M38 bluetooth audio modul 2x5W erősítővel

990Ft

Még készleten: 8 db

Kategória:

Leírás

Kis bluetooth 4.2 modul audio vételre. A panel tartalmaz 2 db D osztályú erősítő IC-t, amik 2 Ω terhelésen akár 5W-ot is ki tudnak adni, normális minőségben 4 Ω -on inkább csak 3 W-ot. 2.54 mm lábtávolságú forrszemeibe tüskesorok forraszthatóak, vagy a kimenetekre a mellékelt JST aljzatok, amikre szintén mellékelt kábeldarabokkal lehet csatlakozni. MicroUSB aljzatán tápfeszültséget kaphat. Bluetooth kapcsolódáskor és leválasztáskor egy-egy rövíd csippanás hallatszik a hangszóróból.

Tápfeszültsége 3.3 – 5.5 V közötti, egy Li-ion akkumulátorról üzemeltethető. Legnagyobb kimeneti teljesítmény úgy érhető el, ha kb. 5.2 V-ot (pl egy izmos telefontöltőt) csatlakoztatunk a VBAT bemenetére.

Figyelem! Ha akkumulátor van csatlakoztatva a VBAT bemenetére, tilos USB-re vagy más 5V-os feszültségforrásra kapcsolni, mert túltölti az akkumulátort

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MH-M38 bluetooth audio modul 2x5W erősítővel” értékelése elsőként
Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba