Barion Pixel

Bluetooth 5.0 audio modul 2.1 csatornás erősítővel

(1 vásárlói értékelés)

3.900Ft

Még készleten: 1 db

Kategória:

Leírás

Ez a kis modul egy kis teljesítményű 2.1 csatornás hangrendszert meg tud hajtani egész jó hangminőséggel, lakáson belül elegendő hangerővel. A kb. 2x4W kimenő stereo teljesítményéhez egy 5W-os basszus kimenet kapcsolódik, ennek hangerejét külön potméter szabályozza.

MicroUSB csatlakozóján is tudjuk táplálni, de jobb teljesítmény érhető el a piros csatlakozóján 5 – 5.5 volttal táplálva.

Bluetooth vevőjén kívül egy 3.5 mm-es jack aljzaton keresztül analóg hang bemenete, és egy külső digitális bemenete is van, erről viszont semmi közelebbit nem tudunk.

A csomag minden csatlakozójához tartalmaz egy-egy rövid szerelt kábeles lengő csatlakozót.

A potméterekhez nincs gomb, arról külön kell gondoskodni.

Bluetooth 5.0 audio modul 2.1 csatornás erősítővel termékről 1 értékelés

 1. Sávolyi Gábor

  Sávolyi Gábor

  Nagy kedvencem ez a modul! A hangjával/kezelhetőségével is abszolút meg vagyok elégedve. Ami viszont kiemeli a többi hasonló termék közül az az, hogy amint csatlakozik egy eszközhöz, kiad egy ‘play’ utasítást. Szóval a gyakorlatban csak bekapcsolom a panelt és indul a muzsika 🙂

Mondd el a véleményed

Érdekelhetnek még…

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
  0
  Kosarad
  A kosarad üresVissza a boltba