Barion Pixel

JX-Y03 Bluetooth 5.0 audio erősítős előlap modul távirányítóval

6.400Ft

Nincs több készleten

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a modul egy stereo hangrendszert meg tud hajtani egész jó hangminőséggel, lakáson belül elegendő hangerővel. A kimenő teljesítménye reálisan 2 x 20-25 W körül van (bár a gyártó igen nagyvonalúan 2x60W-os-ként említi). XA9228B típusú, akár 2x44W-ra is képes digitális végfok IC-t tartalmaz, de a panel többi része némileg alul van méretezve, ez korlátozza a kimenő teljesítményét.

Bluetooth vevőjén kívül egy 3.5 mm-es jack aljzaton keresztül van analóg hang bemenete, microSD kártyát és USB pendrive-ot tud fogadni, ezekről a szokásos audio formátumokat lejátssza. FM rádió vevőt is tartalmaz, a megfelelő forrpontra csatlakoztatott antennával kielégítő minőségben.

Kiváló hatásfoka miatt egy laptop táppal, 12 voltos akkumulátorról, vagy más elemes/akkumulátoros táplálással is jól használható.

A mellékelt távirányító egy kis méretű “normál” távirányító, de minden lényeges funkciója gombokkal is elérhető.

A csomag minden csatlakozójához tartalmaz egy-egy rövid szerelt kábeles lengő csatlakozót.

A maximumot úgy lehet belőle kihozni, hogy a tápfeszültség vezetékeket közvetlenül a nyákra érdemes forrasztani, és ugyanezekre a pontokra egy kb. 1000uF/25 voltos Low-ESR típusú kondenzátort célszerű forrasztani. Így nagyobb teljesítményen javul a hangja.

Tápfeszültség: 8 – 24 V

 

Működése röviden:

Csatlakoztassa a mellékelt 2 pólusú csatlakozós vezetékeket a hátlapon tlálható aljzatokba. A piros csatlakozóba dugott vezetékpárra kell kötni a 8 és 24 volt közti tápfeszültséget, a piros vezetékre a pozitív, feketére a negatív pólust. A két fehér aljzatba a hagszóró vezetékeket kell köztni. Minden vezeték csatlakozást gondosan szigeteljen le.

Ha a rádiót is használni szeretné, akkor a mellékelt magányos piros vezetéket rá kell forrasztani a hátlap FM feliratú pontjára.

A tápfeszültség rákapcsolása után a MODE gombbal lehet az üzemmódok között váltani, a kijelzőn ennek a jelölése jelenik meg..

Bluetooth működés: bt (-hez hasonló) felirat mellett működik. Ha a bt felirat villog, kapcsolódni lehet hozzá (pl. okostelefonról, laptopról, stb). A telefonon JX-BT nevű eszközt kell keresni, erre kell kapcsolódni. Ha nem jelenik meg ez az eszköz a listában, a MODE alatti “play/pause” gomb megnyomása után megjelenik, és lehet kapcsolódni. Kapcsolódáskor a hangszóróból egy rövid hangsor hallatszik.

Lejátszás memóriakártyáról/pendrive-ról: Ilyenkor nincs külön felirat, csak a zene sorszáma jelenik meg, Ha a TF helyre behelyez egy microSD memóriakártyát, vagy az USB csatlakozóba egy pendrive-ot dug, akkor az ezekre másolt zenét ugyanilyen módon le tudja játszani.A “play/pause” gomb megnyomása elindítja /szünetelteti a lejátszást, a V+/V- gombok rövid nyomására következő/előző számra lép a műsorlistában. A V+/V- gombok hosszú nyomására a hangerő nő/csökken.

AUX bemenet: (AUH felirat) Az AUX 3.5mm-es jack aljzatba bedugott hangforráson érkező jelet játssza le. Ilyenkor csak a hangerő és a némítás (pause)  gombok működnek.

Beépített rádió vevő: A behangolt FM csatorna frekvenciája jelenik meg alatta pici FM felirattal. A rádió állomások keresését a play/pause gomb hosszú benyomásával lehet elidítani. Ezután feltérképezi az elérhető csatornákat, utána a V+/V- gombok rövid megnyomásával lehet ezek között váltani. A V+/V- gombok hosszú nyomása a hangerő változását eredményezi.

A távirányítóról ugyanezek a funkciók hasonló módon elérhetőek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„JX-Y03 Bluetooth 5.0 audio erősítős előlap modul távirányítóval” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba