Barion Pixel

T50L Bluetooth 5.0 2x40W erősítő modul hangszínszabálzóval

6.500Ft

Még készleten: 16 db

Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a modul egy nagyobb teljesítményű 2 csatornás hangrendszert meg tud hajtani egész jó hangminőséggel. A kb. 2x40W kimenő stereo teljesítmény bőven elég egy nagyobb helyiség kitöltésére, a hangerőt és hangszínt külön lehet állítani. A modul egy CS8673E digitális végfok IC-t tartalmaz, az előerősítésről és hangszínszabályzásról NE5532 kis zajú IC-k gondoskodnak, így az össz minősége árához képest kiváló. A végfok IC-hez mellékelve van egy hűtőborda is, ami nagyon jól jön, ha nagy hangerőn működtetjük, így tényleg tartósan le tudja adni az elvárt teljesítményt.

5.5×2.1 mm-es jack aljzatán keresztül 12-24V közötti, megfelelő teljesítményű tápegységgel kell táplálni.

Bluetooth vevőjén kívül egy 3.5 mm-es jack aljzaton keresztül analóg hang bemenete is van, valamint egy másik 3.5mm-es fülhalgató kimenetet is tartalmaz. Hátsó USB aljzatába pendrive dugható, zenét erről is le tud játszani.

A panel védelméről egy alsó és egy felső védőlemez gondoskodik, ezekkel összeszerelve akár különálló eszközként, beépítés nélkül is használható. Az összeszereléshez minden kellék és szerszám a csomagban van.

Telefonos app is használható hozzá, ez egyszerű zenelejátszó, a panelre jellemző kiegészítő funkciókkal.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„T50L Bluetooth 5.0 2x40W erősítő modul hangszínszabálzóval” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba