ZB2L3 akkumulátor kapacitásmérő modul

1.990Ft

Még készleten: 23 db

Kategóriák: ,

Leírás

Ezzel a modullal Li-ion, vagy akár más akkumulátorok kapacitását lehet megmérni. Úgy működik, hogy a teljesen feltöltött akkumulátort rá kell kapcsolni, és a mellékelt nagy teljesítményű ellenállásokon keresztül a készülék lemeríti azokat. Közben folyamatosan, pontosan méri az akkumulátorból kinyert energiát, így kijelzi a tényleges kapacitást.

Li-ion akkumulátorok esetén meg tudja állapítani, hogy hány cellás a csomag, és ez alapján a lemerítési feszüktséget, de ezt jó ellenőrízni, más akkumulátorok esetén pedig ezt mindenképpen kézzel kell beállítani. Erre nagyon vigyázni kell, mert minden akkumulátort hamar tönkre lehet tenni egy mélykisüléssel.

 • Maximális akkumulátor feszültség: 15V
 • Tápellátás: 5V microUSB csatlakozón keresztül
 • Minimális lemerítési feszültség: 0.5 V
 • Maximális mért kapacitás: 9999 Ah
 • Maximális terhelő áram: 3 A

Figyelem: működés közben az ellenállások erősen melegszenek, ez természetes, de balesetveszélyes, fokozottan figyelni kell az elhelyezésére, szellőzésre.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ZB2L3 akkumulátor kapacitásmérő modul” értékelése elsőként
Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
  0
  Kosarad
  A kosarad üresVissza a boltba