Barion Pixel

MH-M18 bluetooth audio modul

(1 vásárlói értékelés)

800Ft

Még készleten: 35 db

Kategória:

Leírás

Kis “csupasz” bluetooth modul audio vételre. 2.54 mm lábtávolságú forrszemeibe tüskesor forrasztható, vagy kialakítása révén akár egy nyárka közvetlenül ráforrasztható. Kimenete egy erősítő vonal bemenetére köthető, néhány 100 mV nagyságrendű.

Bloetooth csatlakozáskor és lekapcsolódáskor csak 1-1 rövid, nem zavaró hagjezést ad.

Tápfeszültsége 3.3 – 5 V közötti, egy Li-ion akkumulátorról üzemeltethető. A KEY feliratú lábán keresztül vezérelhető a következő rajz alapján:

MH-M18 bluetooth audio modul termékről 1 értékelés

 1. Sávolyi Gábor

  Sávolyi Gábor

  Ilyen panelekkel oldottam meg itthon a vezeték nélküli kihangosítást: minden fontosabb helyiségben van egy hangrendszer egy DSUB aljzattal. Minden felnőtt rendelkezik egy apró dobozkával, amin egy DSUB apa van (ezen keresztül van csatlakoztatva a panel az aktuális hangrendszerhez, plusz tartalmaz egy átkötést, ami relével kapcsolja a hangrendszert). Így hát aki ahol valamit hangosan hallgatna, csak fogja a dobozkáját és bekapcsolja vele a szimpatikus hangrendszert… A módszer előnye, hogy csak egyetlen Bluetooth eszközhöz kell így párosítani a telefont.

  • Farkas László

   admin

   Köszönjük a hozzászólást és az igen eredeti ötletet, örülünk hogy eszközeinkkel sikerült megoldani ezt a feladatot.
   A Do IT Smart csapata

Mondd el a véleményed

Érdekelhetnek még…

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
  0
  Kosarad
  A kosarad üresVissza a boltba