Barion Pixel

VHM-314 V2 bluetooth audio modul fülhallgató kimenettel, Li-ion töltővel

1.590Ft

Még készleten: 3 db

Kategória:

Leírás

Kis bluetooth 4.2 modul audio vételre. Kimenete forrszemekre és egy 3.5 mm-es jack aljzatra is ki van kivezetve, fülhallgató, vagy egy erősítő vonal bemenete csatlakoztatható hozzá. MicroUSB aljzatán tápfeszültséget kaphat. Tartalmaz egy Li-ion akkumulátor töltő áramkört, így vezeték néküli eszközként is működik, ez a funkciója a kis (igen törékeny) tolókapcsolóval állítható. 3 mikrokapcsolóval a lejátszott számok között lehet lépkedni és hangerőt is lehet állítani (hosszan nyomva tartva), illetve (a középsővel) el lehet indítani és le lehet állítani a lejátszást. Különleges funkciója, hogy a bluetooth kapcsolódás állapota szerint az ‘M’ kimenettel vezérelhető (ki-be kapcsolható) egy másik eszköz, pl. egy erősítő.

Különlegessége, hogy bluetooth kapcsolódáskor és leválasztáskor, valamint tápra kapcsoláskor gyakorlatilag nem ad ki semmi  zavaró jelzést.

Tápfeszültsége 3.6 – 5 V közötti, egy Li-ion akkumulátorról üzemeltethető.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„VHM-314 V2 bluetooth audio modul fülhallgató kimenettel, Li-ion töltővel” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba