Bluetooth 5.0 audio erősítős előlap modul távirányítóval

6.300Ft

Még készleten: 5 db

Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a modul egy stereo hangrendszert meg tud hajtani egész jó hangminőséggel, lakáson belül elegendő hangerővel. A kimenő teljesítménye reálisan 2 x 20 W körül van (bár a gyártó igen nagyvonalúan 2x60W-os-ként említi).

Bluetooth vevőjén kívül egy 3.5 mm-es jack aljzaton keresztül van analóg hang bemenete, microSD kártyát és USB pendrive-ot tud fogadni, ezekről a szokásos audio formátumokat lejátssza. FM rádió vevőt is tartalmaz, a megfelelő forrpontra csatlakoztatott antennával kielégítő minőségben.

Kiváló hatásfoka miatt egy laptop táppal, 12 voltos akkumulátorról, vagy más elemes/akkumulátoros táplálással is jól használható.

A mellékelt távirányító egy kis méretű “normál” távirányító, de minden lényeges funkciója gombokkal is elérhető.

A csomag minden csatlakozójához tartalmaz egy-egy rövid szerelt kábeles lengő csatlakozót.

A maximumot úgy lehet belőle kihozni, hogy a tápfeszültség vezetékeket közvetlenül a nyákra érdemes forrasztani, és ugyanezekre a pontokra egy kb. 1000uF/25 voltos Low-ESR típusú kondenzátort célszerű forrasztani. Így nagyobb teljesítményen javul a hangja.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bluetooth 5.0 audio erősítős előlap modul távirányítóval” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba