Barion Pixel

AC ponthegesztő modul 230V/40A

5.800Ft

Még készleten: 9 db

Kategóriák: ,

Leírás

Ez a modul csak megfelelő teljesítményű ponthegesztő transzformátorral működőképes. Amatőr barkács megoldásként egy régi mikrohullámú sütőből bontott, áttekercselt transzformátor a legjobb. Erre számtalan ötlet található a világhálón, megszámlálhatatlan Youtube videóban mutatják be az átalakítás folyamatát.

40 A-es triakot tartalmaz, ami a transzformátor primerjét vezérli, tartós, ipari jellegű igénybevétel esetén némileg melegedhet, ilyen munkára inkább a nagyobb 100 A-es változat alkalmas, vagy hűtőbordát kell szerelni a triakra.

Figyelem! Az áramkörön, főleg a triak hűtőfelületén megjelenik a hálózati feszültség, ez életveszélyes lehet, mindenképp ajánlott egy megfelelő szigetelt, földelt szerelődoboz használata.

A két potméterrel szabályozni lehet a hegesztő áramot és a hegesztési időt, ezeket használatbavétel előtt célszerű bejátszani egy próbadarabon. A mellékelt LED kijelzőn láthatóak a beállított értékek.

Megfelelő használatához ponthegesztő tűk (jellemzően vörösrézből), megfelelő vastagságú kábel, és egy kapcsoló (pl. lábkapcsoló) szükséges. Nagy segítség tud lenni egy félautomata mikrokapcsolós ponthegesztő toll.

Táplálása 9-12V / 100mA AC feszültségről lehetséges.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AC ponthegesztő modul 230V/40A” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba