Barion Pixel
Akció!

Okos érintős csillárkapcsoló Tuya kompatibilis, fehér

Original price was: 5.900Ft.Current price is: 4.400Ft.

Még készleten: 10 db

Kategóriák: ,

Leírás

Két körös okos kapcsoló, jó minőségű esztétikus érintőfelületén kézzel is kapcsolható, illetve könnyedén bevonható a Tuya rendszerébe, így telefonos appon keresztül is használható. Minden jelentősebb okosotthon rendszer (Amazon Alexa, Google Smart Home, Home Assistant, Domoticz, …) könnyedén képes a kezelésére. Önmagában Tuya appal is sok extra funkció áll rendelkezésre, pl. időzített kapcsolások, véletlenszerű kapcsolgatás (betörők elriasztására), automatikus lekapcsolás egy idő után (hogy ne felejtsük felkapcsolva a lámpát). Gyenge fénye révén sötétben is könnyedén meg lehet találni.

Távoli használathoz állandóan az otthoni WiFi hálózatra kell legyen csatlakoztatva. Egy telefonról akárhány kapcsoló kezelhető, és egy kapcsolót több telefon is tud irányítani.

Normál, európai szabványú szerelvény dobozba illeszkedik csavaros rögzítéssel. Működtetéséhez a kapcsoló dobozában rendelkezésre kell áljon a 230 voltos hálózati feszültség.

Kapcsolható áram: 10 A

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Okos érintős csillárkapcsoló Tuya kompatibilis, fehér” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba