Barion Pixel

Mini okoshőmérő higrométer WiFi-s, Tuya kompatibilis

2.900Ft

Még készleten: 7 db

Kategóriák: , ,

Leírás

Kis méretű hőmérő és páratartalom mérő. Tuya kompatibilis, ezáltal minden jelentősebb okosotthon rendszerrel kompatibilis, gyűjti és felhőben tárolja a mért adatokat. A Tuya appon keresztül, nem csak bárhonnan látni lehet a mért adatokat, hanem automatizálni is lehet folyamatokat más Tuya eszközökkel. 2 db AAA méretű ceruzaelemmel működik (nem tartozék), ezekhez a hátlap eltolásával lehet hozzáférni.

Távoli használathoz állandóan az otthoni WiFi hálózatra kell legyen csatlakoztatva. Egy telefonról akárhány ilyen eszköz kezelhető, és egy eszközt több telefon is lát.

Tuya hálózathoz kapcsolódáshoz WiFi és bluetooth bekapcsolása után hosszan meg kell nyomni a hátoldalán a reset gombot (5-6 mp), majd ha a LED elkezd villogni, a Tuya appban hozzáadni új eszközként. Ha esetleg magától nem találja meg, akkor kézzel is hozzá lehet adni ugyanezzel a módszerrel.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mini okoshőmérő higrométer WiFi-s, Tuya kompatibilis” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba