Barion Pixel
Akció!

ESP32 Dev Kit v1 30 pines fejlesztőpanel WiFi és Bluetooth képességgel, microUSB

(3 vásárlói értékelés)

Original price was: 2.900Ft.Current price is: 2.400Ft.

Még készleten: 18 db

Kategóriák: , , , Címkék: , , , , ,

Leírás

Espressif ESP32 mikrokontrollerrel szerelt WiFi-s fejlesztőpanel. A microUSB portja egy CP2102 soros interfészen keresztül kommunkál a mikrokontrollerrel, ez programfeltöltésre és soros kommunkációra is használható.

 • 2 magos 32 bites 240 MHz-es processzor
 • 4 MB flash memória megosztható program és fájlrendszer számára
 • 520 KB RAM
 • Beépített WiFi képesség Station és AP móddal
 • Bluetooth BLE képességgel
 • D/A és A/D konverter
 • Számos kommunikációs felület (UART, IIC/IIS, SPI, TWAI, SD/MMC, …)
 • Arduino, PlatformIO, Eclipse, VS környezetben, stb. C/C++ nyelven programozható
 • LUA és uPython interpreter használata
 • OTA (WiFi-n keresztüli) programfeltöltés támogatása
 • Szabadon felhasználható IO kivezetések

Azonos processzorral, hasonló tudással, több kivezetéssel rendelkező rokona a ESP32 38 pines fejlesztőpanel kevesebb lábbal a Wemos LOLIN32 lite.

Szintén ezt a processzort használja az ESP32 CAM modul, ez nem csak egy kis kamerát tartalmaz még pluszban, hanem 4MB PSRAM is van rajta, azaz tekintélyes méretű memóriát ígénylő alkalmazásokhoz is használható.

ESP32 Dev Kit v1 30 pines fejlesztőpanel WiFi és Bluetooth képességgel, microUSB termékről 3 értékelés

 1. Zsély Balázs

  Zsély Balázs (megerősített tulajdonos)

  ESP32-es boardok közül több fajta is forgalomban van, ez az egyik legolcsóbb valóban, de nem ajánlom. Csak megnehezíti a fejlesztést. Pl. alapból be kell kötni egy plusz kondit, hogy elinduljon a letöltés. Aztán, ha megy a letöltés, az app futása közben valami rejtélyes okból a Visual Micro nem tud sorosan csatlakozni hozzá. Úgyhogy hagyom is, szétnézek a drágábbak között.

  • Farkas László

   admin

   Nem tudom, hogy mit csináltál, mivel próbálkoztál, de ezzel a modullal nekem soha nem volt bajom.
   Én először a sima Arduino-val fel szoktam tölteni egy üres OTA programot (a feltöltéshez csak a “BOOT” gombot kell megnyomni, semmi forrasztás meg ilyesmi), utána a fejlesztést a megszokott környezetemben Eclipse-ben folytatom. Nem ismerem ezt a Visual csodát, de OTA-n biztos az is tud programot feltölteni, szerencsés esetben soha többet nem kell vacakolni a soros feltöltéssel, de ha kell, akkor is csak 1 gombnyomás. Futás közben a soros port is mindíg hibátlanul működik, ha pl. putty-al, vagy az Arduino Serial Monitorával tudsz csatlakozni hozzá, akkor a hiba a Visual csodában lehet.

 2. Zsély Balázs

  Zsély Balázs (megerősített tulajdonos)

  Bevallom ez az OTA feltöltés nekem új volt. Kipróbáltam ahogyan írtad és működött, de furcsa, hogy az OTA feltöltés majdnem 1 percet vesz igénybe 2 IDE alatt is (Arduino, Visual Studio Code (nem Micro)). Így maradok a sorosnál, BOOT gombot nyomkodva (~10 sec). A Visual Micro továbbra sem mutat együttműködést vele, kár, mert az ESP8266-tal hibátlanul ment. Úgy látom, nem hibás a board, a fejlesztés “sajátosságait” meg kell szokni.

  • Farkas László

   admin

   Örülök, hogy végül sikerült működésre bírnod a modult. És valóban, megszokást igényel, de ezt leszámítva nagyon megbízható kis lap.
   Az OTA feltöltés sebessége nagyon függ a WiFi térerőtől. Nekem például a kert végében (a routertől kb. 40 méter) levő eszközre több mint 2 perc a feltöltés. Ugyanakkor az asztalomon (ahol nagyon jó a térerő) ugyanerre a lapra kb. 12 másodperc. Én nem is a gombnyomkodás miatt használom az OTA feltöltést, hanem mert nálam több ilyen modul is működik, és egy beépített kontrollerre nagyon nehéz másképp feltölteni.

 3. Szám József

  Szám József

  Üdv!
  Használok egy ugyanilyet, (ESP-WROOM-32, és pont ugyanígy néz ki) de igazából fogalmam sincs, hogy pontosan mi is van benne! Hogyan lehet beazonosítani, hogy milyen processzor, mekkora memória stb. és, hogy az Arduino IDE-ben ez vajon melyik “board” ? Olyat találtam, hogy “DOIT ESP32 DEVKIT V1”

  • Farkas László

   admin

   Kedves József!
   A termék leírásában szerepelnek a modul paraméterei. Arduinoban pontosan az Ön által említett modult kell kiválasztani, ez kompatibilis az összes 30 pines fejlesztő panelel.
   A Do IT Smart csapata

Mondd el a véleményed

Érdekelhetnek még…

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
  0
  Kosarad
  A kosarad üresVissza a boltba