Barion Pixel
Akció!

ESP-01S WiFi kommunikációs modul 32 bites ESP8266-tal

Original price was: 1.100Ft.Current price is: 880Ft.

Még készleten: 49 db

Kategóriák: , ,

Leírás

A legkisebb és legegyszerűbb ESP modul. Arra lett tervezve, hogy WiFi-n keresztül ill. soros porton kommunikálni lehessen vele. Alkalmas egy relén keresztül elektromos készülékek kapcsolására, vagy különböző szenzorok adatainak továbbítására, WiFi-n keresztüli soros portos kommunikációra, de akár viszonylag bonyolultabb programok futtatására is nagy sebességének, és sok memóriájának köszönhetően. Szűkös viszont az IO képessége, összesen 8 lába van, amiből 2 általános IO és 2 a soros portnak (ezek is használhatóak IO-ra). Programozásáról írtunk egy cikket, ez segíthet az első lépések megtételében. A modulok gyári firmware-t nem feltétlenül tartalmaznak, illetve, ha igen, annak verziója, működése nem garantált. Mindenképpen egy megfelelő firmware felprogramozása javasolt.

A 3.3 voltos tápfeszültség biztosítása néha problémát jelenthet, de amennyiben egy hozzá való programozót, relé modult, DHT22-es vagy DHT11-es hőmérséklet-páratartalom mérő modult kapcsolunk hozzá, a táplálása ezeken keresztül nagyon könnyen megoldható.

Flash mérete: 1MB

Figyelem! A tápfeszültsége 3.3 V, 5 voltot nem bír ki.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ESP-01S WiFi kommunikációs modul 32 bites ESP8266-tal” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba