3S 60A BMS enhanced akkumulátor védő modul balansz nélkül

1.190Ft

Még készleten: 3 db

Kategória:

Leírás

Ez az áramkör megvéd három sorba kötött Li-ion akkumulátor cellát a túltöltéstől, túlzott terheléstől, rövidzártól és mélykisüléstől. Ezek az események “halálosak” az akkumulátorokra, ezzel megakadályozható a gyors tönkremenetel.

Az enhanced funkció révén rövid ideig jelentős, 90 A-es túlterhelést is elvisel, hogy az akkumulátoros szerszámgépek, motorok jelentős induló árama ne állítsa le a telepet. Ehhez persze az akkumulátoroknak is üzemszerűen bírniuk kell ezt a kisütési áramot.

A sorba kötött akkumulátor cellák töltés közbeni kiegyenlítésére nem alkalmas, ahhoz a balasszal rendelkező változat szükséges.

Az áramkör 20 A töltő és 60 A kisütő áramot bír tartósan, 90 A-nél lekapcsol megvédve az akkumulátorokat.

Tartós nagy áramú hsználat esetén a rajta levő FET-ek erősen melegedhetnek, ilyenkor célszerű egy-egy pici, vagy még jobb az összesre egy nagy hűtőborda felragasztása. Aktív, ventillátoros hűtés is sokat segíthet.

Csak akkor hatásos, ha az akkumulátorok közbenső pontjai is rá van kötve.

Cikkünk a témában: BMS: balansz vagy nem balansz – Ez itt a kérdés

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„3S 60A BMS enhanced akkumulátor védő modul balansz nélkül” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba