Barion Pixel
Akció!

3S 60A BMS akkumulátor védő modul balansz funkcióval

990Ft

Még készleten: 53 db

Kategóriák: ,

Leírás

Ez az áramkör megvéd három sorba kötött Li-ion akkumulátor cellát a túltöltéstől, túlzott terheléstől, rövidzártól és mélykisüléstől. Ezek az események “halálosak” az akkumulátorokra, ezzel megakadályozható a gyors tönkremenetel.

A beépített balansz funció révén töltés közben is képes kiegyenlíteni a sorba kötött akkumulátor cellák kis mértékű eltérését. Ilyenkor, a töltés vége felé az áramkörön levő nagy “430” feliratú ellenállások erősen melegedhetnek, ez normális.

Az áramkör 30 A töltő és 60 A kisütő áramot bír tartósan.

Tartós nagy áramú használat esetén a rajta levő FET-ek erősen melegedhetnek, ilyenkor célszerű egy-egy pici, vagy az összesre egy nagy hűtőborda felragasztása. Aktív, ventillátoros hűtés is sokat segíthet.

Előfordulhat, hogy a BMS bekötése után a kimeneten nem jelentkezik az elvárt feszültség. Ennek oka, hogy a BMS elektronikája nem inicializálódott megfelelően, és letiltott állapotba került. Ezt a jelenséget úgy lehet megszűntetni, hogy kis időre rá kell kapcsolni a töltőfeszültséget. Ez után normalizálódik a működés.

Csak akkor hatásos, ha az akkumulátorok közbenső pontjai is rá van kötve.

Cikkünk a témában: BMS: balansz vagy nem balansz – Ez itt a kérdés

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„3S 60A BMS akkumulátor védő modul balansz funkcióval” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba