Barion Pixel
Akció!

2S 5A BMS akkumulátor védő modul balansz nélkül

260Ft

Még készleten: 52 db

Kategóriák: ,

Leírás

Ez az áramkör megvéd két sorba kötött Li-ion akkumulátor cellát a túltöltéstől, túlzott terheléstől, rövidzártól és mélykisüléstől. Ezek az események “halálosak” az akkumulátorokra, ezzel megakadályozható a gyors tönkremenetel.

A sorba kötött akkumulátor cellák töltés közbeni kiegyenlítésére nem alkalmas, ahhoz balansszal rendelkező változat szükséges.

Az áramkör 5 A töltő és kisütő áramot bír. Tartós nagy áramú hsználat esetén a rajta levő FET-ek erősen melegedhetnek, ha nem lehet jó szellőzést biztosítani, akkor célszerű rájuk egy kis hűtőbordát ragasztani.

Csak akkor hatásos, ha az akkumulátorok közbenső pontja is rá van kötve.

Előfordulhat, hogy a BMS bekötése után a kimeneten nem jelentkezik az elvárt feszültség. Ennek oka, hogy a BMS elektronikája nem inicializálódott megfelelően, és letiltott állapotba került. Ezt a jelenséget úgy lehet megszűntetni, hogy kis időre rá kell kapcsolni a töltőfeszültséget. Ez után normalizálódik a működés.

Cikkünk a témában: BMS: balansz vagy nem balansz – Ez itt a kérdés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„2S 5A BMS akkumulátor védő modul balansz nélkül” értékelése elsőként
Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba