Barion Pixel
Akció!

2.8″ 240×320 pixeles SPI TFT kijelző modul SD kártyaolvasóval ILI9341 vezérlővel

Original price was: 5.900Ft.Current price is: 4.890Ft.

Még készleten: 5 db

Kategóriák: ,

Leírás

A panelre 14 pines tüskesorral lehet csatlakozni. Mivel a vezérlője 3.3 V-os, van rajta egy 3.3V-os stabilizátor, ezáltal 5 V-ról is működtethető, viszont szintillesztőt nem tartalmaz.

Ha 3.3 V-ról akarjuk vezérelni, akkor 5 V-os táplálás esetén nincs tennivalónk, 3.3 V-os táplálás esetén a nyákon a J1 jelölésű forrpontokat össze kell köni, áthidalva a stabilizátort.

Ha 5 V-ról vezéreljük (pl. ATmega mikrokontrollerrel), a megbízható működéshez vagy szintillesztő IC-t kell beilleszteni, vagy legalább egy-egy 10 kΩ-os ellenálláson keresztül kell a jelvezetékeket bekötni az SDO kivételével.

Mindenfajta mikrokontrollerrel, többek között Arduino könyvtárakkal is használható. Az SD kártya használatához külön tüskesor beforrasztása szükséges.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„2.8″ 240×320 pixeles SPI TFT kijelző modul SD kártyaolvasóval ILI9341 vezérlővel” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba