Barion Pixel

TPA3110 erősítő modul, 2x15W

1.160Ft

Még készleten: 10 db

Kategória:

Leírás

Ez a pici végfok a Texas Instruments TPA3110D2 digitális végfok IC-jével épült. Csatornánként 10 W teljesítményig (6-8 ohmon, 14-20V tápfeszültséggel) kiváló alacsony, 0.1% alatti torzítást és zajszintet produkál, utána 15 W-ig folyamatosan nő a torzítása, de még így sem nagy, teljesen élvezhető a hangja. Nagyobb teljeítményt nem tud.

A kimenetre beépített szűrés és a tápszűrés minimalista megoldás, nagy teljesítményen okozhat némi minőségromlást. Ennek megelőzésére megvásárolható ennek az áramkörnek egy javított változata itt.

Tápfeszültség tartománya 8 – 24 V, egy laptop táppal kiváló, vagy kisebb teljesítményen egy 12 V-os áramforrásról (PC táp, autóakkumulátor, szerszámgép akkumulátor) is nagyon jól megy.

Kiváló, 90% körüli hatásfoka miatt hűtőborda nélkül is működőképes, de nagyobb teljesítményen az IC erősen melegszik, ezért bármilyen, pár négyzetcentiméteres ráragasztott hűtőborda jó szolgálatot tesz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TPA3110 erősítő modul, 2x15W” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba