Barion Pixel

Nyák fúrószár készlet, 10 darabos, 0.1 – 1.0mm

1.900Ft

Még készleten: 17 db

Kategória:

Leírás

Ezek a speciálisan nyák fúrásra tervezett fúróhegyek teljes egészében rendkívül kemény wolfram-karbidból (widia, tungsten carbide) készültek. A méretük szerint különböző színű jelölőgyűrűvel vannak ellátva, ami befogási hosszt is jelöl, ezt használat során rajta kell hagyni. Mivel nagyon törékenyek, csak megfelelően merev és pontos fúróállvánnyal, vagy CNC géppel használhatóak biztonságosan. Befogási átmérő: 3.2 mm. A kissebb átmérőjű (0.6 mm alatti) hegyekkel egyenesen képtelenség “kézből” fúrni. Igazán jól vibrációmentes nagy fordulatú (20000 rpm fölötti, akár 100000-ig) géppel lehet velük dolgozni.

Ez a készlet tartalmazza a házi-kisüzemi nyákgyártáshoz legjobban használható méreteket. Egy jól védő, strapabíró műanyag tartó tokba vannak helyezve.

Ezek a fúrók használt, újraélezett fúrók. Mivel a professzionális, nagyüzemi nyákgyártásban a fúrószár törése rendkívül nagy termeléskieséssel jár, így ezekben az üzemekben előírás, hogy minden fúrószárat adott üzemóra után cserélni kell. Új áruk igen magas (ezek professzionális japán, amerikai, német gyártmányú fúrószárak), így normál halandó számára tökéletes megoldás az újrahasznosítás. Az általunk forgalmazott termékek innen származnak, ezeket a gyártásból kivont szerszámokat újraélezik (akárhányszor újraélezhetőek, de méretük miatt ezt is csak speciális felszereléssel lehet elvégezni), és így hobby/kisüzemi területen még rendkívül sokáig használhatóak.

Egy készlet 0.1 – 1.0 mm közti méretben tized-milliméterenként 1-1 darabot tartalmaz.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nyák fúrószár készlet, 10 darabos, 0.1 – 1.0mm” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba