Barion Pixel
Akció!

MaxLight 16 vonalas (4D) zöld lézeres szintező

Original price was: 36.000Ft.Current price is: 32.400Ft.

Még készleten: 2 db

Kategóriák: ,

Leírás

Ez a kis eszköz 3 dimenzióban egyszerre max. 4 síkban (vízszintesből 2) 360°-os, egymásra merőleges zöld lézer nyalábokat bocsát ki. Gravitációs önbeálló vízszinterője van, így a vízszintes és a függőleges biztosan mindig az, a 90° pedig nem 89,5.

Elég erős a fénye, fényviszonyoktól függően akár 15-20 méterre is határozott, vékony vonallal elvilágít.

Tápellátásáról egy eltávolítható Li-ion akkumulátor gondoskodik, ami több órányi folyamatos működést tesz lehetővé, de működés közben lehetőség van tápegységre is dugni.

Sok tartozék van hozzá mellékelve, van kis szabályozható-emelhető platformja, van hozzá fali rögzítő konzol, távirányítható. Három lábú (fotós) állványra is szerelhető.

Egy strapabíró bélelt táskában érkezik, ami megvédi a szállítási és tárolási balesetektől.

Használata egyszerű:

Először rá kell csúsztatni az akkumulátort. Ez nem megy annyira finoman mint egy telefonnál, határozottan a helyére kell tenni.

Miután a megfelelő pozícióban rögzítve van, az oldalán található csúszkás ON/OFF gombbal be kell kapcsolni (ON), ez kicsit nehezen mozog, mivel mechanikusan feloldja az optika rögzítését is.

Miután az optika vízszintbe állt, használható. Ha a rögzített pozíció eltérése a vízszintestől nagyobb mint 3°, ezt sípolással jelzi, és nem tudja korrigálni. Ha ez az állapot szándékos, mert ferde vonalakat akarunk követni, akkor a középső gomb 3 mp-es érintésével a hangjelzés kikapcsolható.

Az oldalán található érintésérzékeny gombokkal lehet ki-be kapcsolni a vízszintes (H) és függőleges (V) vonalakat.

A munka végeztével mindenképpen kapcsoljuk ki a készüléket.

Figyelem: szállítani, tárolni csak a kapcsoló OFF állásában szabad!

Megjegyzés: a műanyag test, és a rögzítő kellékek kidolgozása kicsit “kínai”, de nem gyenge, lötyögős és tökéletesen végzi a dolgát.

Tipp: hosszú tárolás esetén (meg egyébként is) az akkumulátort nem jó teljesen feltöltve tárolni, ilyenkor lehetőleg 50-80% közötti töltöttséggel, az akkumulátort levéve érdemes elrakni.

Főbb paraméterei:

 • Lézer fényforrás: 808 nm hullámhossz, zöld fény
 • Vízszintes/függőleges pontosság: ± 1.5mm/7m
 • Emelőplatform: 25-90mm
 • Folyamatos működési idő: 6 – 8 óra
 • Távirányító hatótávolság: max. 10 m
 • Vízállóság: IP54
 • Üzemi hőmérséklet: -10 ℃ ~ 50 ℃

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MaxLight 16 vonalas (4D) zöld lézeres szintező” értékelése elsőként
Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
  0
  Kosarad
  A kosarad üresVissza a boltba