Barion Pixel

Nagyot szól! XH-M252 2x420W digitális erősítő végfok modul

33.900Ft

Nincs több készleten

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
Kategória:

Leírás

Ez a nagyon nagy teljesítményű végfok modul az NXP/Philips TDA8954 végfok IC-jét használja, ebből 2 darab van beépítve. A táp oldalon tartalmaz beépített egyenirányítót és szűrőt, így közvetlenül rá lehet csatlakoztatni egy megfelelő teljesítményű kettős tekercselésű transzformátort max. 2 x 30 V üresjárati feszültséggel. Lehet 2 x 40 V egyenárammal is táplálni, de a táp oldali 8 A-es egyenirányító hidak nem biztos, hogy ezt bírják, ilyenkor jobb őket kiiktatni (átkötni), egyenirányítani ilyenkor úgy sem kell.

A hangszórókimenetek sorkapcsai bírják ezt a terhelést, de nagyon alaposan, érvéghüvellyel lezárt, esetleg átforrasztott vezetékeket kell szorosan beleszorítani. Esetleg meggondolandó közvetlenül beforrasztani a legalább 1 mm2-es hangszórő vezetékeket.

Folyamatos nagy terhelésnél a hűtő nagyon melegszik, de ezt elég jól viseli. A hőmérséklet csökkentése érdekében lehet rá egy kis ventillátort szerelni.

Túlmelegedés ellen többfajta védelem is be van építve, először (a hűtő 80-100 °C körüli hőmérsékleténél) a hangerő csökkentésével mérsékli a teljesítményt, ha ez nem segít, akkor ideiglenesen lekapcsolja magát. Visszahűlés után automatikusan újra bekapcsol.

 • Kimenő teljesítmény: 2 x 420 W / 8 Ω (csak 8 Ω-os hangszórókkal használható rendeltetésszerűen)
 • Teljes zaj + torzítás: 1 W: 0.05 %; 330 W: 0.5%; 420 W: 10%
 • Feszültségerősítés: 36 dB
 • Tápfeszültség ingadozás elnyomás: 80 dB
 • Védelmek: túlfeszültség, kiegyenlítettlen tápfeszültség, túláram, rövidzár, túlmelegedés (több lépésben)
 • Tápfeszültség: 2 x 24 – 30 V AC vagy 2 x 30 – 41 V DC (csak kettős tápfeszültséggel működik).

Figyelem! Áramütés veszély! Ez a táp- és kimenő feszültség már kellemetlenül csíp, akár veszélyes is lehet. Csak áramtalanított állapotban szereljük. A szűrő kondenzátorok is sokáig tárolhatják a tápfeszültséget, szerelés előtt meg kell várni a kisülésüket (ez 2 – 3 perc lehet, érdemes kimérni).

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nagyot szól! XH-M252 2x420W digitális erősítő végfok modul” értékelése elsőként
Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
  0
  Kosarad
  A kosarad üresVissza a boltba