Barion Pixel
Akció!

K-szenzor MAX6675 mérőerősítővel, M6, 40cm kábellel

2.100Ft

Még készleten: 15 db

Kategóriák: , , , , ,

Leírás

Magas hőmérsékletek mérésére alkalmas szenzor 700 °C-ig.  A két vezetéke között megjelenik egy feszültség, ami arányos a mért és a külső hőmérséklet közti különbséggel. Emiatt a mért, számított hőmérséklethez mindig hozzá kell adni a kábel másik végén mért (külső) hőmérsékletet.

Hőérzékelője egy M6-os menetes résszel ellátott rozsdamentes acél tokban van, így aggresszív környezeti körülményeket is elvisel.

A kimenő feszültség nagyon kicsi, így nehezen mérhető, ennek az erősítésére szolgál a kifejezetten ehhez kifejlesztett MAX6675 IC, ami SPI interfészen nagy pontossággal és 12 bites felbontással a valós, kompenzált hőmérsékletet továbbítja. Az erősítő modul 3.3 és 5 volton is működik, tartalmazza a működéséhez szükséges külső (hideg ponti) hőmérőt is. Arduino és más mikrokontroller könyvtárakkal is működik.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„K-szenzor MAX6675 mérőerősítővel, M6, 40cm kábellel” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba