EEPROM programozó 24-es és 25-ös SPI és IIC memóriákhoz CH341-el

1.990Ft

Még készleten: 14 db

Kategóriák: , ,

Leírás

Ez az USB csatlakozású programozó alkalmas a leggyakoribb SPI és IIC buszos eepromok programozására. Használható Windows, Mac OSX, Linux, és Android rendszereken is. Windowshoz először le kell tölteni a CH341A Programmer v1.4.zip fájlt, és a benne levő CH341PAR.EXE futtatásával fel kell telepíteni az eszköz USB driverét. Ezután már csak futtatni kell a “CH341A Programmer v1.4” mappában levő CH341AFree.exe programot.

A programozóba közvetlenül behelyezhetőek a DIP tokozású 24-es és 25-ös sorozatú memória IC-k. Felületszerelt áramkör esetén az IC-t mindenképpen ki kell forrasztani, és a programozás idejére fel lehet forrasztani a mellékelt kis átalakító nyákra.

Az IC foglalat melletti sárga tüskesorra kivezetve az áramkör sima USB-TTL soros átalakítóként is használható, pl. mikrokontrolleres fejlesztő modulra csatlakoztatva.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EEPROM programozó 24-es és 25-ös SPI és IIC memóriákhoz CH341-el” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba