Barion Pixel

EEPROM programozó 24-es és 25-ös SPI és IIC memóriákhoz CH341-el

2.300Ft

Még készleten: 10 db

Kategóriák: , ,

Leírás

Ez az USB csatlakozású programozó alkalmas a leggyakoribb SPI és IIC buszos eepromok programozására. Használható Windows, Mac OSX, Linux, és Android rendszereken is. Windowshoz először le kell tölteni a CH341A Programmer v1.4.zip fájlt, és a benne levő CH341PAR.EXE futtatásával fel kell telepíteni az eszköz USB driverét. Ezután már csak futtatni kell a “CH341A Programmer v1.4” mappában levő CH341AFree.exe programot.

A programozóba közvetlenül behelyezhetőek a DIP tokozású 24-es és 25-ös sorozatú memória IC-k. Felületszerelt áramkör esetén az IC-t mindenképpen ki kell forrasztani, és a programozás idejére fel lehet forrasztani a mellékelt kis átalakító nyákra.

Az IC foglalat melletti sárga tüskesorra kivezetve az áramkör sima USB-TTL soros átalakítóként is használható, pl. mikrokontrolleres fejlesztő modulra csatlakoztatva. Ehhez a tüskesor 1-2 lábai közötti jumpert a 2-3 közzé kell dugni. Windows 10-es driver: CH341SER.zip

A programozó 3.3 V-os és 5 V-os memóriák kezelésére alkalmas, külön beállítás nélkül mindkét típust kezeli. Napjainkban egyre gyakoribbak az 1.8 voltos memóriák (pl. alaplapok BIOS epromja), ezek kezelésére közvetlenül nem alkalmas, viszont be lehet hozzá szerezni egy szintillesztő modult, ennek segítségével biztonságosan programozhatóak ezek az eepromok is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EEPROM programozó 24-es és 25-ös SPI és IIC memóriákhoz CH341-el” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba