Barion Pixel
Akció!

3S 20A enhanced BMS akkumulátor védő modul balansz nélkül

Original price was: 840Ft.Current price is: 580Ft.

Még készleten: 27 db

Kategóriák: ,

Leírás

Ez az áramkör megvéd három sorba kötött Li-ion akkumulátor cellát a túltöltéstől, túlzott terheléstől, rövidzártól és mélykisüléstől. Ezek az események “halálosak” az akkumulátorokra, ezzel megakadályozható a gyors tönkremenetel.

Az áramkör 20 A töltő és kisütő áramot bír rövid ideig, tartósan kb. 10  A-t, viszont nagyon rövid ideig (1s) akár 60 A-t is az enhanced fukciónak köszönhetően. Ez biztosítja, hogy bekapcsoláskor egy motor ugrásszerű teljesítményfelvételét elbírja.

Tartós nagy áramú hsználat esetén a rajta levő FET-ek erősen melegedhetnek, ilyenkor célszerű egy-egy pici, vagy az összesre egy nagyobb hűtőbordát ragasztani. Aktív, ventillátoros hűtés is sokat segíthet.

Csak akkor hatásos, ha az akkumulátorok közbenső pontjai is rá van kötve.

Előfordulhat, hogy a BMS bekötése után a kimeneten nem jelentkezik az elvárt feszültség. Ennek oka, hogy a BMS elektronikája nem inicializálódott megfelelően, és letiltott állapotba került. Ezt a jelenséget úgy lehet megszűntetni, hogy kis időre rá kell kapcsolni a töltőfeszültséget. Ez után normalizálódik a működés.

Méret: 58.8 x 20 mm

Cikkünk a témában: BMS: balansz vagy nem balansz – Ez itt a kérdés

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„3S 20A enhanced BMS akkumulátor védő modul balansz nélkül” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba