Barion Pixel

SkyRay 10440 3.7V Li-ion akkumulátor AAA méretben 350mAh

1.400Ft

Még készleten: 20 db

Kategóriák: ,

Leírás

Kis terhelhetőségű, védelem nélküli Li-ion akkumulátor cella. AAA kis ceruza elem méretű, de 3.7V feszültségű, így szokásos AAA ceruzaelemmel működő eszközökbe nem szabad betenni, azonnal tönkremehetnek tőle. Egy lehetséges felhasználási módja olyan eszközökben, amik 2 vagy 3 AAA elemmel működnek, egy ilyet betenni, és a többi helyet kamu elemekkel feltölteni. Sajnos a feszültség nem lesz pontos, egyik esetben több, a másikban kevesebb lehet az elvártnál. Az ilyen felhasználásból eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

A tényleges kapacitása 330-350 mAh közötti 100 mA kisütőárammal terhelve.

  • Max kisütőáram: 300 mA, ajánlott 200 mA alatt
  • Max töltőáram: 300 mA, ajánlott 200 mA alatt
  • Max töltőfeszültség: 4.2 V
  • Min kisütőfeszültség: 2.7 V

Az ajánlott értékek túllépése az élettartam drasztikus csökkenéséhez vezet. Tesztek alapján a megadottnál alacsonyabb értékek (áramerősség, töltőfeszültség, lemerítési szint) használatával a ciklusok száma megsokszorozható.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SkyRay 10440 3.7V Li-ion akkumulátor AAA méretben 350mAh” értékelése elsőként
Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba