Barion Pixel

Jelentem, megjelentem!

Kedves látogatók! Itt egy új webáruház nyitogatja a kapuit. Célunk, hogy ez az áruház több legyen, mint egy átlagos webáruház. Igyekszünk cikkekkel, tesztekkel, leírásokkal többet nyújtani, információt átadni. Szeretném kiemelni, hogy termékleírásainkban nem célunk a szokásos kereskedői bullshit (duma, sóder) nyomatása, hogy ez a szent grál, ennél nincs jobb. Lehetőségeink szerint igyekszünk a gyártók nagyzoló adatlapjait is moderálni, és erre fel is hívjuk a figyelmet. Téged is kérünk, kedves olvasó, vásárló, hogy ha tudsz, tapasztalsz valamit a termékeinkkel, leírásainkkal kapcsolatban, amiről nincs tájékoztatás, és más érdeklődőnek fontos lehet a döntéshozatalban, írd meg nekünk, és ha jogos, be fogjuk építeni.

A megvásárolt termékeket lehet minősíteni, a tapasztalatokat meg lehet osztani. A kommenteket moderáljuk, de nem fogjuk törölni a negatív észrevételeket, csak azért, mert felhívja a figyelmet egy hiányosságra. Ezzel kapcsolatban viszont arra kérünk mindenkit, hogy egy Trabant áráért ne várjunk Ferrarit. A minőségi elvárásokat az ár figyelembevételével határozzuk meg.

Akinek kedve van, írhat is posztot, cikket, értékelést, tesztet, ami a témába vág. Ha értéket képvisel, meg fog jelenni. A jó írásokért lehetőségeink szerint némi ellenszolgáltatást nyújtunk kedvezmények formájában.

Még nagyon sok tennivalónk van, sok termék még nincs feltöltve, sok cikk adatlapja még nem teljes.

Azért használjátok nyugodtan, ami itt van, az megrendelhető, megvásárolható. Az még egy ideig előfordulhat, hogy apró zökkenők lesznek a rendelésben, kiszolgálásban, de abban biztosak lehettek, hogy minden problémát korrektül meg fogunk oldani.

Addig is minden észrevételt, kérdést, javaslatot várunk a shop@doitsmart.hu email címen.

A Do IT Smart csapata

Vélemény, hozzászólás?

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba