Barion Pixel

2×15 W D osztályú erősítő modul bluetooth vevővel TPA3110 végfokkal

(1 vásárlói értékelés)

2.800Ft

Még készleten: 9 db

Kategóriák: ,

Leírás

A Texas Instruments TPA3110D2 végfokával szerelt pici erősítő modul, bluetooth 4.2 vevővel. A modulon található egy kis hangerőszabályzó, valamint forrpontok a tápfeszültség és a hangszórók csatlakoztatására. Bluetooth kapcsolódáskor/leválasztáskor egy-egy (nem nagyon rövid) hangsor hallatszik a hanszóróból.

12 V tápfeszültséggel 4 ohmos hangszórókkal közel 15W teljesítmény kijön csatornánként. Legalacsonyabb torzítást 20 V körüli tápfeszültségnél 8 ohmos hangszórókkal lehet elérni.

 • Tápfeszültség: 8 – 26 V között
 • Hatásfok: 90 %
 • Teljes torzítás: 0.1% 10W alatt

Figyelem: nagy teljesítmény mellett a végfok IC erősen melegedhet, amitől ideiglenesen leáll. Ennek elkerülésére érdemes kis hűtőbordát ragasztani rá. 10 W alatt ez nem szükséges.

Kis bemutató video: https://www.youtube.com/watch?v=yegUiYLHskA

2×15 W D osztályú erősítő modul bluetooth vevővel TPA3110 végfokkal termékről 1 értékelés

 1. Sávolyi Gábor

  Sávolyi Gábor (megerősített tulajdonos)

  Alapzaj-mentes, szeretem. 🙂 Ráadásul nem beszél a BT vevője, hanem csak 1-1 hangot ad ki induláskor/csatlakozáskor/stb. Pont jó.

  • Farkas László

   admin

   Köszönjük a hozzászólását, örülünk, hogy elégedett a termékkel.
   A Do IT Smart csapata

Mondd el a véleményed
Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
  0
  Kosarad
  A kosarad üresVissza a boltba