Barion Pixel
Akció!

Mini okoskapcsoló WiFi-s, Tuya kompatibilis

Original price was: 3.600Ft.Current price is: 2.500Ft.

Még készleten: 9 db

Kategóriák: ,

Leírás

Pici mérete miatt akár egy kapcsoló vagy konnektor fészkébe is elhelyezhető okoskapcsoló. Tuya kompatibilis, ezáltal minden jelentősebb okosotthon rendszerrel kompatibilis, de önmagában is használható. Egyszer felprogramozva a Tuya appon keresztül, több funkciót magától is tud.

Távoli használathoz állandóan az otthoni WiFi hálózatra kell legyen csatlakoztatva. Egy telefonról akárhány kapcsoló kezelhető, és egy kapcsolót több telefon is tud irányítani.

Normál, európai szabványú szerelvény dobozban, elosztódobozban, vagy bárhol elhelyezhető. Működtetéséhez rendelkezésre kell álljon a 230 voltos hálózati feszültség, de száraz érintkezői révén bármit tud kapcsolni, ami a kapcsolási paraméterein belül van.

Tuya hálózathoz kapcsolódáshoz WiFi és bluetooth bekapcsolása után hosszan meg kell nyomni a hátoldalán a mikrokapcsolót (5-6 mp), majd ha a LED elkezd villogni, a Tuya appban hozzáadni új eszközként. Ha esetleg magától nem találja meg, akkor kézzel is hozzá lehet adni ugyanezzel a módszerrel.

Kapcsolható áram: AC 16A 250V, DC 10A 30V

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mini okoskapcsoló WiFi-s, Tuya kompatibilis” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba