Barion Pixel

STM32F030 fejlesztő panel

1.750Ft

Még készleten: 21 db

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Az STM32F030F4P6 ARM CORTEX-M0 32 bites 48 MHz-es mikrokontroller a belépőszintnek tekinthető a 32 bites ARM világban. Sebességben és perifériákban nagy előrelépés az Atmel AVR mikrovezérlőkhöz képest, egyedül a futtatható program méretében kell kompromisszumokat kötni. Ez azt jelenti, hogy a hatalmas, lomha, átláthatatlan, de kényelmes, és abszolut kezdők számára is használható Arduino környezetet praktikusan nem lehet használni ezen az áramkörön. Egyszerűen nem fér el.

Vannak viszont nagyszerű alternatívák az Arduino helyett, amikkel egyszerűen “kinyílik a világ” a kicsit tapasztaltabb fejlesztők számára. Ilyenek az Eclipse és Platforio IDE, vagy pl. a libopencm3 vagy CMSIS redszerkönyvtárak.

Óriási erőssége ennek a világnak, hogy különböző gyártók ARM mikrokontrollerei a legalapabb Cortex M0 magoktól a sokkal magasabb M4-es, vagy akár még nagyobb tudású ARM processzorokig azonos alapokra épülnek.

A klasszikus AVR alapú arduino panelekhez képest nagy fegyvertény, hogy minden STM32 mikrokontroller hardveres debug képességgel rendelkezik, egy olcsó ST-Link V2-vel vagy DAPLink debugger-rel hibát lehet keresni a tényleges futó programon.

 • Flash méret: 16 KB
 • SRAM: 4 KB
 • Órajel: max 48 MHz, állítható
 • ADC: 12 bites, 9+2 csatornás, 1us
 • Tápfeszültség: 2.4 – 3.6 V
 • GPIO: 13 kivezetve, többségük 5 V kompatibilis

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„STM32F030 fejlesztő panel” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
  0
  Kosarad
  A kosarad üresVissza a boltba