Barion Pixel

DC ponthegesztő modul 1200A

9.500Ft

Még készleten: 19 db

Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a modul 8-24 voltos, megfelelő áram leadásra képes áramforrással üzemeltethető. Jellemző barkács megoldásként egy régi autóakkumulátor a legjobb választás, vagy megfelelő áramot károsodás nélkül leadni képes Li-ion akkumulátor csomag. Minőségi munkához legalább 500 A hegesztőáram szükséges.

Működéséhez nem feltétlenül szükséges külső kapcsoló, érzékeli a tűk érintkezését, és 1 másodperc elteltével kapcsolja az áramot.

A csomag tartalmaz  némi ponthegesztő szalagot, 2 zsugorcsövet, amit a tűk testére lehet zsugorítani, 1 pár hegesztő tűt és 1 pár akkumulátor kábelt. Minőségi munkához ezeket ésszerű lehet idővel komolyabbra cserélni. A modulon található 2 mikrokapcsolóval a működési paramétereket lehet beállítani, a kijelző tájékoztat a működés feltételeiről.

A modul beállítása:

 • Az SW1-et hosszan benyomva tartva beállítási módba kapcsol.
 • Az A paraméter 0 értéke külső kapcsoló használatához szükséges. Ilyenkor a jack dugóval rácsatlakoztatott kapcsolóval lehet indítani a hegesztést. Ha az A értéke 1, akkor a hegesztés automatikusan indul 1 másodperccel a hegesztő tűk érintkezése után.
 • A P paraméternek 3 értéke lehet 1 és 3 között. Normál esetben, jó állapotú akkumulátornál az 1-es a megfelelő beállítás. 2-t csak akkor szabad állítani, ha gyengélkedik az akkumulátorunk, és hosszabb idő kell a hegesztéshez. 3 a nagyon gyenge áramforráshoz való. Figyelem! A 2. és 3. beállítás indokolatlan használata tönkreteheti a készüléket, mert a hosszú, nagy hegesztő áram túlterhelheti.
 • Az SW1 ismételt hosszú megnyomásával elmentődnek a beállítások.
 • Alap helyzetben a kijelző az akkumulátor feszültségét jelzi ki. Autóakkumulátor esetén 12 volt alatt nem célszerű elkezdeni a munkát, az akksit kell először feltölteni. Az SW1 és SW2 gombok rövid nyomkodásával a hegesztés intenzitását lehet állítani 1 és 100 között.

Az akkumulátor csatlakoztatásánál figyelni kell a helyes polaritásra, fordított bekötés ellen nem védett.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DC ponthegesztő modul 1200A” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
  0
  Kosarad
  A kosarad üresVissza a boltba