ESP32 Dev Kit v1 30 pines fejlesztőpanel WiFi és Bluetooth képességgel

(2 vásárlói értékelés)

2.590Ft

Még készleten: 17 db

Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Leírás

Espressif ESP32 mikrokontrollerrel szerelt WiFi-s fejlesztőpanel

 • 2 magos 32 bites 240 MHz-es processzor
 • 4 MB flash memória megosztható program és fájlrendszer számára
 • 520 KB RAM
 • Beépített WiFi képesség Station és AP móddal
 • Bluetooth BLE képességgel
 • D/A és A/D konverter
 • Számos kommunikációs felület (UART, IIC/IIS, SPI, TWAI, SD/MMC, …)
 • Arduino, PlatformIO, Eclipse, VS környezetben, stb. C/C++ nyelven programozható
 • LUA és uPython interpreter használata
 • OTA (WiFi-n keresztüli) programfeltöltés támogatása
 • Szabadon felhasználható IO kivezetések

ESP32 Dev Kit v1 30 pines fejlesztőpanel WiFi és Bluetooth képességgel termékről 2 értékelés

 1. Zsély Balázs

  Zsély Balázs (megerősített tulajdonos)

  ESP32-es boardok közül több fajta is forgalomban van, ez az egyik legolcsóbb valóban, de nem ajánlom. Csak megnehezíti a fejlesztést. Pl. alapból be kell kötni egy plusz kondit, hogy elinduljon a letöltés. Aztán, ha megy a letöltés, az app futása közben valami rejtélyes okból a Visual Micro nem tud sorosan csatlakozni hozzá. Úgyhogy hagyom is, szétnézek a drágábbak között.

  • Farkas László

   admin

   Nem tudom, hogy mit csináltál, mivel próbálkoztál, de ezzel a modullal nekem soha nem volt bajom.
   Én először a sima Arduino-val fel szoktam tölteni egy üres OTA programot (a feltöltéshez csak a “BOOT” gombot kell megnyomni, semmi forrasztás meg ilyesmi), utána a fejlesztést a megszokott környezetemben Eclipse-ben folytatom. Nem ismerem ezt a Visual csodát, de OTA-n biztos az is tud programot feltölteni, szerencsés esetben soha többet nem kell vacakolni a soros feltöltéssel, de ha kell, akkor is csak 1 gombnyomás. Futás közben a soros port is mindíg hibátlanul működik, ha pl. putty-al, vagy az Arduino Serial Monitorával tudsz csatlakozni hozzá, akkor a hiba a Visual csodában lehet.

 2. Zsély Balázs

  Zsély Balázs (megerősített tulajdonos)

  Bevallom ez az OTA feltöltés nekem új volt. Kipróbáltam ahogyan írtad és működött, de furcsa, hogy az OTA feltöltés majdnem 1 percet vesz igénybe 2 IDE alatt is (Arduino, Visual Studio Code (nem Micro)). Így maradok a sorosnál, BOOT gombot nyomkodva (~10 sec). A Visual Micro továbbra sem mutat együttműködést vele, kár, mert az ESP8266-tal hibátlanul ment. Úgy látom, nem hibás a board, a fejlesztés “sajátosságait” meg kell szokni.

  • Farkas László

   admin

   Örülök, hogy végül sikerült működésre bírnod a modult. És valóban, megszokást igényel, de ezt leszámítva nagyon megbízható kis lap.
   Az OTA feltöltés sebessége nagyon függ a WiFi térerőtől. Nekem például a kert végében (a routertől kb. 40 méter) levő eszközre több mint 2 perc a feltöltés. Ugyanakkor az asztalomon (ahol nagyon jó a térerő) ugyanerre a lapra kb. 12 másodperc. Én nem is a gombnyomkodás miatt használom az OTA feltöltést, hanem mert nálam több ilyen modul is működik, és egy beépített kontrollerre nagyon nehéz másképp feltölteni.

Mondd el a véleményed

Érdekelhetnek még…

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
  0
  Kosarad
  A kosarad üresVissza a boltba