Barion Pixel
Akció!

3S 40A BMS enhanced akkumulátor védő modul balansz nélkül

Original price was: 990Ft.Current price is: 780Ft.

Még készleten: 27 db

Kategóriák: ,

Leírás

Ez az áramkör megvéd három sorba kötött Li-ion akkumulátor cellát a túltöltéstől, túlzott terheléstől, rövidzártól és mélykisüléstől. Ezek az események “halálosak” az akkumulátorokra, ezzel megakadályozható a gyors tönkremenetel.

Az áramkör 20 A töltő és 40 A kisütő áramot bír tartósan, 80 A-nél lekapcsol megvédve az akkumulátorokat.

Tartós nagy áramú hsználat esetén a rajta levő FET-ek erősen melegedhetnek, ilyenkor célszerű egy-egy pici, vagy még jobb az összesre egy nagy hűtőborda felragasztása. Aktív, ventillátoros hűtés is sokat segíthet.

Csak akkor hatásos, ha az akkumulátorok közbenső pontjai is rá van kötve.

Előfordulhat, hogy a BMS bekötése után a kimeneten nem jelentkezik az elvárt feszültség. Ennek oka, hogy a BMS elektronikája nem inicializálódott megfelelően, és letiltott állapotba került. Ezt a jelenséget úgy lehet megszűntetni, hogy kis időre rá kell kapcsolni a töltőfeszültséget. Ez után normalizálódik a működés.

Cikkünk a témában: BMS: balansz vagy nem balansz – Ez itt a kérdés

Méret: 55 x 41 x 3.5 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„3S 40A BMS enhanced akkumulátor védő modul balansz nélkül” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba