Barion Pixel

3.5″ 320×480 pixeles SPI TFT touch kijelző modul SD kártyaolvasóval ILI9488 vezérlővel

7.900Ft

Még készleten: 7 db

Kategória:

Leírás

A panel SPI buszon vezérelhető, 3.3 és 5 V-ról is működik – némi megkötéssel: nem tartalmaz szintillesztőt, viszont tartalmaz egy 3.3V-os táp IC-t. Ha 5V-ről akarjuk vezérelni, akkor illik legalább egy-egy 10-50 kΩ-os ellenállást sorba kötni a jel vezetékekkel, ennél jobb feszültségosztót vagy szintillesztőt alkalmazni. Ha 3.3V-ról működtetjük, akkor célszerű a panelen található J1 feliratú pontokat összekötni, hogy a panel meg is kapja a teljes tápfeszültséget.

Mindenfajta mikrokontrollerrel, többek között Arduino könyvtárakkal is használható, bár a nagy adatmennyiség miatt inkább az erősebb processzorokkal megy jól. Az érintőpanel rezisztív, ezért picit nyomni kell, viszont elég pontos, jól használható, és a kiértékelése nem számításigényes.

A csomag kis műanyag érintőceruzát is tartalmaz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„3.5″ 320×480 pixeles SPI TFT touch kijelző modul SD kártyaolvasóval ILI9488 vezérlővel” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba