Barion Pixel

5V 2.5/1.5A tápegység modul

1.200Ft

Még készleten: 10 db

Kategória:

Leírás

Ha már nem elég a telefontöltő vagy egy szubminiatűr 5V 700mA tápegység, és ha van elég hely a beépítésre, akkor ez jó megoldás. Túlterhelés, túlmelegedés és rövidzár védelemmel ellátott kis tápegység mindenféle 5V-os egység működtetésére.

Pár percig képes 2.5A leadására, de a transzformátor és a kimeneti szűrőkondenzátor alulméretezettsége miatt tartósan csak kb. 1.5 A leadásra képes. A kondenzátort könnyen ki lehet cserélni egy low-ESR típusra, ezzel javul a tartóssága, és csökken a kimenet hullámossága. Be lehet továbbá ültetni a kimeneti szűrő második fokozatát – egy 10 uH/3A-es induktivitás (alatta át kell vágni a nyák rézfóliáját) és egy 470uF/10V-os kondenzátor formájában, ezzel igazán minimálisra csökkenthető a kimenő feszültség hullámossága.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„5V 2.5/1.5A tápegység modul” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Amennyiben megadod az email címed, értesítünk a termék beérkezésekor. Email címedet semmilyen más célra nem használjuk fel. Ez a jelzés nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel. Nem tudjuk garantálni a termék beérkezését, de próbálkozunk vele.
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba